Met falafel gevulde cannelloni in schorsenerensaus

Veggi cannelloni
Ingrediënten
  • Cannelloni (3 a 4 rolletjes per persoon)
  • Falafel mengeling (proteïne rijk)
  • Worteltjes (of een ander seizoensgroentje)
  • Schorseneren (of een ander seizoensgroentje voor de saus)
  • Groentebouillon of (plantaardige of dierlijke)melk
  • Beetje grillkaas of parmezaan

Ovenschotel

 

Werkwijze
  • Bereid de falafel mengeling zoals aangegeven op het doosje (als je zelf hebt gemaakt volg je jouw recept).
  • Stoof de worteltjes (of andere seizoensgroentjes) tot ze knapperig gaar zijn. Voeg ze bij je falafel mengeling.
  • Stoof de schorseneren (of andere seizoensgroentjes). Doe ze vervolgens in de blender met een beetje vocht (water, groentebouillon, (plantaardige of dierlijke)melk). Je kan steeds vocht toevoegen tot je een smeuïg sausje verkrijgt.
  • Vul je cannelloni rolletjes met falafel mengeling en leg ze naast mekaar in een ovenschotel. Overgiet alles met je groentesausje. Indien gewenst strooi je wat grillkaas of parmezaan over het gerecht.
  • Bak in een voorverwarmde oven (op max zetten want je verliest warmte wanneer je je schotel in de oven plaatst) gedurende 30 min op 180°C

Smakelijk!

Geef een reactie