Bananenpannenkoekjes

Pannenkoekjes, zoooo lekker, en het kan ook echt gezonder en minstens even lekker 🙂
Ingrediënten
  • 150 g bloem of meel
  • 120 g  havermoutbloem of meel
  • 2 tl bakpoeder
  • snuifje zout
  • 1 tl kaneel (optioneel)
  • 250 ml melk (plantaardig of dierlijke)
  • 2 el agavesiroop (optioneel)
  • 2 tl vanille extract (optioneel)
  • 1 el olijfolie
  • 2 bananen (geprakt of gemixt)
Werkwijze
  1. Voeg alle droge ingrediënten bij mekaar. (bloem, bakpoeder, zouten eventueel kaneel).
  2. Voeg in een andere kom alle natte ingrediënten bij mekaar.
  3. Voeg de natte ingrediënten bij de droge.
  4. Bak de pannenkoekjes goud bruin aan beide kanten.

Tips

Varieer met tarwesoorten.
Gebruik ook eens bessen in je beslag… mmm… Dan doe je in je beslag bessen (niet gemixt of geprakt)

Smakelijk!

Geef een reactie