Herfst menu

Inschrijven via mail/sms/persoonlijk bericht via FB is verplicht.

Voor wie
  • Iedereen die meer wenst te weten over vegetarisch koken
  • Iedereen die meer en gevarieerd groentjes wenst in te bouwen in zijn/haar menu
  • Iedereen die meer seizoensgebonden wenst te koken
  • Iedereen die meer zin heeft…

 

Menu

 

Starters
  1. Verschillende soorten dips
Hoofdgerecht en bijgerechten
  1. Paddenstoelen quinoa
  2. Gegrilde pompoen met komijn
  3. Wintersalade van peer, witloof en zout-zoet geroosterde amandelen
  4. Gratin van zoete aardappel

Afhankelijk van het aanbod seizoensgebonden groenten en fruit kunnen er wijzigingen gebeuren.

Wanneer:

3/10/2017 van 19u tot +/- 22u

 

Meebrengen:

Je beste humeur, een keukenschort en potjes om eventuele restjes mee naar huis te nemen.

 

Waar:

Varent 53 1730 Asse